Arbeta på Rekal

Som anställd på Rekal får du möjlighet att ingå i ett aktivt och engagerat team som präglas av framåtanda och viljan att lyckas. Hos oss ställs du dagligen inför utmaningar och möjligheter som kan vara såväl inspirerande som krävande.

Vi anser att jämte våra kunder, är vår personal vår största tillgång och starkaste resurs, därför är vår ambition att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete.

Vill du bli en av oss?

Skicka in en ansökan och ditt CV till ansokan@rekal.se.

Lediga tjänster:

Servicetekniker till Stockholm

Är du serviceinriktad, tekniskt kunnig och uppskattar varierande arbetsuppgifter? Då är det här rätt tjänst för dig!

DITT UPPDRAG
Vi söker en servicetekniker som kommer ha Stockholm med omnejd som distriktstillhörighet. Som Servicetekniker ingår du i ett sälj/serviceteam där dina arbetsuppgifter består av förebyggande underhåll, akuta reparationer, monteringar och kundvårdande aktiviteter så som utbildning, merförsäljning och ordertagande. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder i ditt distrikt, men du kan också behöva täcka upp i andra delar av regionen. Du utgår hemifrån och sköter själv orderregistrering, tidrapportering och rapportering till våra kunder.

DIN PROFIL
Du är en mångkunnig och social servicetekniker med erfarenhet från servicearbete och felsökning på maskiner inom storköksbranschen eller liknande. Vi ser gärna att du har förståelse för och erfarenhet av självständigt arbete ute hos kund. För att lyckas i rollen som servicetekniker på Rekal krävs att Du är strukturerad, kan planera din tid väl, har god självdisciplin och är stresstålig.

VÅR MODELL
Då vi har en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande samt mycket god social förmåga. Verksamheten bygger på medarbetare som kan förvalta förtroende och befogenheter, ta stort eget ansvar samt ta hand om nya situationer på ett sätt som ger fördelar för kunderna och företaget. Rätt inställning och personliga egenskaper värderas högt.

VÅRA KRAV

• Gymnasieutbildning inom något av områdena mekanik, el, elektronik, VVS, fordonsteknik eller motsvarande är meriterande

• Körkort för personbil

• Datorvana

• Goda kunskaper i Svenska och Engelska.

OM OSS
Rekal som är specialister på hygien och rengöring har sedan 1987 försett professionella användare inom restaurang, hotell- och sjukvårdssektorn med rengöring- och desinfektionssystem. I Rekals moderna produktionsanläggning i hjärtat av Sörmland utvecklas och produceras produkter som är väl anpassade för den nordiska marknaden och de höga krav som ställs. Med företagets rikstäckande och välutbildade serviceorganisation tillgodoses kundbehov i hela landet.

På Rekal eftersträvar vi mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund tillför verksamheten.

Ansökningar sker löpande och anställning efter överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Alexander Thimsporr på 0158- 339 97

Ansökning sker via mail till alexander.thimsporr@rekal.se