Rekal 30 år  1987-2017

Vi är specialister på hygien & rengöring

På Rekal är vi sådana som delar med oss. Berättar och tipsar. Sådant vi lärt oss genom åren och som vi vet är riktigt bra för dig. Det delar vi gärna med oss av. En del kanske skulle kalla det för företagshemligheter. Det där som man inte bara ger bort, utan som man ska tjäna pengar på.
Vi väljer att se det på ett annat sätt, som vi gör med så mycket annat på det här företaget. För vi tror att det är det bästa sättet att nå Resultat på lång sikt. Både för oss och för våra kunder. 1987, då min far startade Rekal i Gnesta var det många som skakade på huvudet. Det kan väl inte gå att bygga upp något stort och hållbart mitt ute på landet?! I en fastighet ritad av Ralph Erskine?! Ett år senare var vi 27 personer. 10 år senare var vi nästan 50 personer och i dag är vi ca 70.
Hit hade vi aldrig tagit oss om vi inte hela tiden valt att vrida och vända på saker och ting innan vi fattat våra beslut. En annan sak man måste ha med sig när man ska fatta de rätta besluten är Engagemang. Annars leder aldrig besluten någonvart. Och då är det ju meningslöst att försöka se saker på ett annat sätt.
Att just se på saker på ett annat sätt, är något som vi har i vårt dna. När våra kollegor gör si, gör vi ofta så. När branschen ropar ”hitåt!” går vi inte sällan ”ditåt!” istället. Det är nämligen enligt oss det bästa sättet att utvecklas och göra saker med Kvalitet. Att aldrig följa med strömmen bara för att det är enklast och för att man alltid gjort så. Utan att värdera och se på alla beslut från ett annat perspektiv. Då blir det Action. Då händer det saker.

Allt det här är saker vi delar med oss av till våra kunder. För oss handlar det om Laganda. Att vi gör saker tillsammans som partners. Det är så vi tror att vi på bästa sätt kan hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter och få dem att skina varje dag. Både bokstavligt och bildligt talat.

Välkommen till Rekal
Specialister inom professionell rengöring
Tomas Brucefors, vd

Vår historia
Vår historia

Sedan 1987 har Rekal försett professionella användare med rengörings- och desinfektionssystem.

Arbeta på Rekal
Arbeta på Rekal

Som anställd på Rekal får du möjlighet att ingå i ett aktivt och engagerat team som präglas av framåtanda och viljan att lyckas.