medic-sid-4-m-ram

Att ta kontroll över bakterier, minska smittspridningen och att låta vissa miljöer förbli kliniskt rena är A och O inom vården

För en trygg vårdmiljö

För att vårdpersonalen och vårdtagarna ska känna sig trygga är hygienkontroll rätt verktyg och rätt kunskap viktigt. Här finns inget utrymme för ’nästan rent’ och ’i princip bakteriefritt’. Här gäller det att ha total kontroll över sina miljöer.

REKAL har försett sjukvården med lösningar, system och förbrukningsmaterial sedan 1987. Vi har lärt oss vad du som arbetar inom vården behöver för att kunna utföra ditt viktiga arbete och vi vet vikten av att ha kontroll över hela kedjan – från att identifiera de optimala lösningarna för dig, tillhandahålla rätt varumärken till att erbjuda tjänster som utbildning, service och validering.

Det ger dig total kontroll och dina patienter en trygg och säker vård.

En bra vårdhygien styrs av förberedelser och bra rutiner. Bra rutiner kommer då man kan vara med och kontrollera och få överblick över hela kedjan. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda alla delar av kedjan, som får din vårdhygien att fungera.

Vi hjälper dig hela vägen

Vi hjälper dig hela vägen; från förstudie, förslag till lösningar som passar din miljö och dina behov, utbildar dig och din personal, till att tillhandahålla marknadens främsta varumärken. Vi kan också sköta validering, den regelbundna servicen samt förse dig med rätt förbrukningsmaterial.

I vårt sortiment ingår också allt som behövs för att ge ett rent och fräscht intryck i dina lokaler. Allt från egentillverkade rengöringsmedel och kem till papper och påsar. Enkelt för dig. Och tryggt för dina patienter. Precis vad en bra vård handlar om.

medic-sid-5-m-ram
medic-sid-6-m-ram

En bra affärsrelation börjar med insikt. Att den du väljer ska leverera dessa kritiska tjänster får insikt i hur din verksamhet ser ut och hur dina specifika behov ser ut.

Insikt ger trygghet

Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna våra kunders verksamhet, innan vi föreslår vilka lösningar vi tror passar.

Vi har stor erfarenhet av de flesta olika vårdmiljöer; från den mindre tandläkarmottagningen till det stora sjukhuset. De lösningar vi presenterar utgår alltid från just dig och dina behov. I vissa uppdrag levererar vi isolerade produkter och tjänster – i andra tar vi ansvar för hela kedjan.

Rätt utbildning är kritiskt; för att processerna utförs på ett tryggt och effektivt sätt. Våra utbildningar skräddarsys alltid, så att vi fokuserar på just dina behov, din utrustning och dina förutsättningar.

Vi är generalagent för franska Soluscope, italienska AT-OS och TECNO-GAZ samt finska Franke.

Världsledande varumärken

Det är fyra aktörer som med sina endoskopidiskar, disk- och spoldesinfektorer samt autoklaver är världsledande inom sina segment och vårt samarbete gör att vi kan erbjuda högkvalitativa utrustningar som säkerställer vårdgivarens smittförebyggande arbete.

För att tillgodose myndigheternas och marknadens krav och efterfrågan erbjuder vi kvalificerad teknisk service, underhåll och validering av endoskopidiskar, disk- och spoldesifektorer samt autoklaver.

I vår egen fabrik – mitt i den Sörmländska landsbygden – utvecklar och producerar vi en stor mängd kem med fokus på effektivitet och miljö. Förutom våra egna produkter, kan vi erbjuda de flesta andra ledande tillverkarnas varumärken inom desinfektion, bland andra Dr Weigert och Schülke Mayr.

medic-sid-7-m-ram

Start typing and press Enter to search