Referenser

Vi arbetar idag med ett hundratal av Sveriges kommuner och landsting. Utöver offentlig sektor finns många av våra uppdragsgivare och kunder inom privatägda kedjor och restauranger. Här är ett urval.

Rekal har varit med oss från dag ett och har en fantastisk förmåga att sätta sig in i vår vardag. Det funkar perfekt!”

Restaurang Bhoga

Internationella smaker endast begränsade av kökschefernas egen fantasi – och säsong; det är vad moderna restaurang Bhoga; i hjärtat av Göteborg erbjuder. Lägg därtill en varm atmosfär, en ytterst kompetent och nästan helt ekologisk vinlista samt en serveringspersonal vars leende aldrig tycks sina. Där har du Bhoga – som förärats med en starkt lysande stjärna i prestigefulla Guide Michelin.

De känner oss så väl nu, så om jag missar något i min webborder – ringer de upp mig och dubbelkollar.
Det tycker jag kännetecknar en god service och en grad av
personlighet som jag gillar.

Hotel Opera

I hjärtat av Göteborg, invid Drottningtorget ligger Hotel Opera – affärshotellet med 200 rum, en stor spaavdelning, en inbjudande lobbybar samt en livfull restaurang. Kort sagt det man behöver för att känna sig som hemma, när man är på resande fot. Här har man nära till allt som Göteborg erbjuder samtidigt som man har nära till lugnet i något av de rofyllda rummen.

Rekal har involverat oss i sin produktutveckling – den öppenheten och det arbetssättet tilltalar mig.

Eskilstuna Kebabfabrik

Sedan kebaben gjorde entré i Sverige på 1980- talet, har det varit en uppskattad och hyllad favorit bland många. Det malda nötköttet som antingen handknådas eller maskinpressas till en kebabstock, grillas och skivas på plats hos alla de tusentals kebab-restauranger som finns i nästan varje svensk stads gathörn. Och den bästa råvaran kommer från Eskilstuna. Här i Eskilstuna Kebabfabrik produceras och levereras varje dag förstklassiga kebabstockar
– kryddade med en egentillverkad och förstås topphemlig kryddblandning – till restauranger i hela Mellansverige.

Det jag uppskattar med Rekal är att inga problem är för stora. Vad jag än stöter på för utmaningar i verksamheten, så möts jag av en: ”jag-löser-det-attityd

Restaurang Solliden

När Artur Hazelius i slutet av 1800-talet började bygga upp det som i dag är världens äldsta friluftsmuseum, ville han dela med sig av vårt lands alla speciella förtecken koncentrerat till en liten yta i hjärtat av huvudstaden. I dag skulle han nog varit stolt, då Skansen är en av Sveriges största turist-
attraktioner. Här samsas vilda djur med unika miljö-er och en av Stockholms mest välkända krogar – restaurang Solliden.