Våra kunder

Möt några av våra kunder

Vi har idag förmånen att arbeta med några av marknadens mest väletablerade hotell och restaurangverksamheter. Här kan du bekanta dig med några av dem.

Restaurang Bhoga

Internationella smaker endast begränsade av kökschefernas egen fantasi – och säsong; det är vad moderna restaurang Bhoga; i hjärtat av Göteborg erbjuder. Lägg därtill en varm atmosfär, en ytterst kompetent och nästan helt ekologisk vinlista samt en serveringspersonal vars leende aldrig tycks sina. Där har du Bhoga – som förärats med en starkt lysande stjärna i prestigefulla Guide Michelin.

Rekal har varit med oss från dag ett och har en fantastisk förmåga att sätta sig in i vår vardag. Det funkar perfekt!

Gustav Knutsson Kökschef

Hotel Opera

I hjärtat av Göteborg, invid Drottningtorget ligger Hotel Opera – affärshotellet med 200 rum, en stor spaavdelning, en inbjudande lobbybar samt en livfull restaurang. Kort sagt det man behöver för att känna sig som hemma, när man är på resande fot. Här har man nära till allt som Göteborg erbjuder samtidigt som man har nära till lugnet i något av de rofyllda rummen.

De känner oss så väl nu, så om jag missar något i min webborder – ringer de upp mig och dubbelkollar. Det tycker jag kännetecknar en god service och en grad av personlighet som jag gillar.

Nick Maloku Restaurangchef