Välkommen till familjeföretaget REKAL

tomas

 

På Rekal är vi sådana som delar med oss. Berättar och tipsar. Sådant vi lärt oss genom åren och som vi vet är riktigt bra för dig. Det delar vi gärna med oss av.
En del kanske skulle kalla det för företagshemligheter. Det där som man inte bara ger bort, utan som man ska tjäna pengar på. Vi väljer att se det på ett annat sätt, som vi gör med så mycket annat på det här företaget. För vi tror att det är det bästa sättet att nå resultat på lång sikt. Både för oss och för våra kunder.

För oss handlar det om laganda. Att vi gör saker tillsammans som partners. Det är så vi tror att vi på bästa sätt kan hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter och få dem att skina varje dag. Både bokstavligt och bildligt talat.

Välkommen till REKAL

Vi är specialister på hygien & rengöring

Vår historia börjar för många år sedan, då både behoven och synen på rengöring och framställning av produkter var helt annorlunda mot vad de är idag. Det som fortfarande är sig likt, är vårt stora hantverkskunnande. Det som är annorlunda, är det stora volymerna som vi idag med modern teknik kan producera och den kunskap vi under alla år samlat på oss och nu kan förmedla vidare till dig.

Genom att utbilda dig och din personal ser vi till att ni har god kunskap om hur ni ska använda och dosera produkter på rätt sätt och till rätt område så att ni når ett optimalt slutresultat på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt.

Vi kan också tack vare vår långa erfarenhet hjälpa dig välja just de produkterna som är anpassade för dina högt ställda krav och behov. Dessutom lovar vi både snabba leveranser samt regelbundna servicebesök där vi kontrollerar din utrustning.

Våra driftsäkra doseringsutrustningar  och vårt refillsystem ger dig marknadens bästa driftekonomi vilket gör att du sparar både pengar och tid. Tid som du i ställe kan lägga på dina gäster. Det har ju genom alla tider varit en framgångsfaktor oavsett bransch.

Shining yesterday, today & everyday!

sid-5
produkter-och-system

Verksamheter i Europa och Sverige

Utöver vår verksamhet i våra Nordiska grannländer Norge, Danmark, Finland, Åland och Island, så finns vi även representerade i Estland, Lettland och i följande länder på Balkan: Slovenien, Kroatien, Serbien, Bosnien och Hercegovina samt Montenegro.

Vi är idag ett av Sveriges ledande företag i branschen, vår kompetens och miljöinriktning har fört oss till en position som marknadsledare på den offentliga sektorn. Inom den privata sektorn är vi under stark expansion, och har avtal med flera restaurang-, hotell och cateringkedjor.

Milstolpar

Sedan 1987 har Rekal försett professionella användare med rengörings- och desinfektionssystem.

Läs mer här

kontoret-erskin

bphr_vitplatta

Rekal är medlem i BPHR – Branschföreningen Professionell Hygien & Rengöring

Samverkan och informationsutbyte inom BPHR – ”där stora och små medlemsföretag tillsammans står för ca 80% av marknaden – syftar till att skapa trygghet för kunder och användare”.

Medlemskapet i BPHR markerar Rekals:

  • Kunskap om nu gällande och kommande lagstadgade krav
  • Engagemang och vilja att ta ansvar i miljö-, hälso- och hygienfrågor av betydelse för branschen
  • Höga ambitioner att följa gemensamt utarbetade policies och branschrekommendationer.

Tack vare vårt stöd som Vänföretag kan Världsnaturfonden WWF fortsätta sitt arbete med att bevara biologisk mångfald, minska föroreningar och ohållbar konsumtion samt verka för ett hållbart utnyttjande av förnybara naturresurser.

Diplom 2020

vanforetag_brons
bris0009_supporter_banner_250x3604

Bris, Barnens rätt i samhället, är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn.

Att vara supporter eller sponsor till Bris innebär ett stöd till barn som lever i utsatthet, en investering i social hållbarhet.

Här hittar du allt som är aktuellt just nu på Bris.

SE VÅRA FILMER 

HORECA

MEDIC

INDUSTRIHYGIEN

Start typing and press Enter to search